Home arrow Nieuws
Nieuws
Nintendo NES emulatie op de iPhone
10-08-2007

Een programmeur die op google code staat met zijn project "iphonenes" is erin geslaagd om een Nintendo NES emulator op de iPhone te laten draaien. Spellen zoals Super Mario Bros, Metroid, Zelda en MegaMan kunnen worden gespeeld. De open source InfoNes emulator wordt gebruikt voor de iPhoneNes.

Image 

 
iPhone Gadget Spot
27-07-2007
Via de site colorwarepc.com is het mogelijk om je iPhone te laten verven of er een te bestellen in de kleur die wil. Kosten ? 149 $.
 
Optimalisatie van levensduur iPhone batterij
27-07-2007

Apple heeft enkele tips vrijgegeven om de levensduur van de batterij slim te verlengen. Met "levensduur" bedoelen ze de tijd wanneer je iPhone opnieuw moet worden opgeladen. De beste tips zijn:

 

  • Altijd de laatste updates ophalen voor je iPhone
  • Lock je iPhone
  • Schakel WIFI uit wanneer je het niet nodig heb.
  • Schakel Bluetooth uit wanneer je dit ook niet nodig heb.
  • Schakel Auto-Brightness aan.
  • Schakel ook de Equalizer (EQ) uit als je deze niet gebruikt

Wat betreft de software updates moet je iTunes 7.3 of later gebruiken.

 
Google optimaliseert zoeken voor iPhone
27-07-2007
Google heeft zijn zoek pagina voor de iPhone geoptimaliseert. Nu hoeft er niet gezoomd te worden om gebruik te maken van de pagina. Een test kan je hier vinden.
 
AppleCare beschikbaar voor de iPhone
25-07-2007

iPhone AppleCareDe Apple Store biedt vanaf nu AppleCare voor de iPhone aan voor $69. AppleCare vergroot de hardware support van je iPhone van 1 naar 2 jaar. Dit in vergelijking met de 2 jaar technische support dat standaard wordt meegeleverd op iedere iPhone.

 

 
Valt de verkoop iPhone tegen?
25-07-2007

AT&T heeft tijdens de bekendmaking van de cijfers over het tweede kwartaal van 2007 gezegd dat ze 146.000 mobiele abonnementen met de iPhone hebben verkocht. Dit aantal was ver beneden de voorspellingen die tussen de 200.000 en 700.000 zouden liggen. Of de introductie van de Iphone een succes is geworden zal blijken uit de naar woensdagavond (Nederlandse tijd) als Apple zijn kwartaalcijfers bekendmaakt.

 
eBuddy nu ook voor iPhone
17-07-2007

Het Amsterdamse bedrijf eBuddy heeft de dienst voor mobiele chattoepassingen voor MSN, AIM en Yahoo nu ook geschikt gemaakt voor de iPhone. Hiermee gaan ze handig in op de vraag naar online messaging voor de iPhone. Dit vanwege het feit dat het toestel zelf geen iChat of MSN aan boord heeft. eBuddy voor de iPhone in nog in een Alpha test-stadium, verbeteringen en uitbreidingen worden later toegevoegd. 

 
iPhone is later in Nederland
06-07-2007

In Nederland zullen we langer op de iPhone moeten wachten. Het mobieltje wordt volgens de Britse zakenkrant de Financial Times eerst gepresenteerd in Frankrijk, Engeland en Duitsland. De rest van Europa is dan pas begin 2008 aan de beurt.

Lees meer...
 
Belkin introduceert accessoires voor iPhone
02-07-2007

Belkin introduceert accessoires voor iPhoneBelkin heeft nieuwe accessoires onthuld voor de iPhone. Er zijn diverse cases beschikbaar die de iPhone beschermen. Maar ook een sport armband voor de iPhone is verkrijgbaar zodat je toch je iPhone makkelijk bij je kan houden tijdens je workout. Op de produkten krijg je van Belkin wel levenslange garantie.

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 92 - 104 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB