Home arrow Nieuws
Nieuws
Google Calendar nu op de iPhone
25-09-2007

Google Calendar is sinds gisteren beschikbaar voor de iPhone. Om gebruik te maken van Google Calendar hoef je niks te installeren.  Op je iPhone moet je naar calendar.google.com browsen om er gebruik van te kunnen maken. Daarna moet je inloggen met je Google-account en je kunt gebruik maken van de web applicatie. 

 

Lees meer...
 
iPhone in Frankrijk vanaf eind november
21-09-2007

OrangeDidier Lombard, president van de grootste Franse telecomprovider France Télécom heeft in de Franse media bevestigd dat Orange de partner wordt bij de verkoop van de iPhone in Frankrijk. Hoeveel de iPhone gaat kosten is nog niet precies bekend. Naar verwachting zal dit rond de 300 euro worden.

 

 
Vanaf 9 november de iPhone in Duitsland
19-09-2007

Telecomprovider T-Mobile heeft vandaag op een persconferentie bekendgemaakt dat de iPhone in Duitsland vanaf 9 November te koop is. Het toestel zal 399 euro gaan kosten. Dit zal ook ongeveer de prijs gaan worden in Nederland. Gisteren werd ook al bekend dat in Groot-Brittannië 9 november de dag zal zijn dat de liefhebbers de iPhone kunnen aanschaffen, in combinatie met een abonnement bij O2.

De iPhone in Duitsland 

 
T-Mobile wordt iPhone aanbieder in Nederland
17-09-2007

T-Mobile wordt iPhone aanbieder in Nederland

Deutsche Telekom het moederbedrijf van T-Mobile heeft tegenover de Financial Times Deutschland bevestigd dat het de exclusieve rechten heeft gekregen om iPhone in Nederland te gaan verkopen. Het bedrijf zal de iPhone ook in Oostenrijk, Hongarije en Kroatië gaan verkopen. Waarschijnlijk gaat Apple gaat deze week bekendmaken welke mobiele operators de exclusieve rechten krijgen in de verschillende landen.

 
iPhone release in Europa dichtbij
16-09-2007

Dinsdag 18 september zal Apple waarschijnlijk de release van de iPhone in Europa gaan aankondigen. Apple heeft namelijk een persconferentie gepland in Londen, echter het onderwerp van die persconferentie is onbekend. De verwachting is dus dat het gaat over de release van de iPhone in Europa. Toch heeft een Duitse woordvoerder van Apple meer details prijsgegeven. Die zei dat Apple a.s. dinsdag bekend maakt met welke telecom operators Apple in Europa gaat samenwerken.

 

 
Prijs van de iPhone omlaag
05-09-2007

Apple zal de prijs van de iPhone in de Verenigde Staten drastisch verlagen . Het model van acht gigabyte, dat nu nog 649 dollar kost, is straks verkrijgbaar voor 399 dollar. Het kleinere model van vier gigabyte verdwijnt van de markt. Dit alles maakte Steve Jobs bekent op een bijeenkomst in San Francisco. 

 
iPhones verkopen beter dan smartphones
05-09-2007

Uit cijfers van onderzoeksbureau iSuppli blijkt dat de verkoopcijfers van de iPhone afgelopen juli die van de rest van de smartphones in de Verenigde Staten hebben overtroffen. De iPhone was in juli goed voor 1,8 procent van alle mobiele telefoonverkopen in de Verenigde Staten. ISuppli denkt dan ook dat Apple dit jaar 4,5 miljoen iPhones zal verkopen. Later dit jaar zal de iPhone verkrijgbaar zijn in Europa. Onduidelijk is nog in welke landen dit zal zijn. Het lijkt erop dat in eerste instantie alleen Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië in aanmerking komen. Andere landen volgen later. 

 
BMW komt met iPhone ondersteuning
04-09-2007

BMW heeft aangekondigd dat alle MINI modellen, en ook de BMW 6 Serie, BMW 5 Serie, BMW 3 Serie, BMW 1 Serie en de BMW X5, zal worden uitgerust met integratie voor de iPhone. Via Bluetooth® is het mogelijk hands-free te gaan bellen. Een eerste gebruikers ervaring kan je hier lezen.

 
Unlocked iPhone kopen
03-09-2007

Op iphoneanywhere.com is te lezen dat je vanaf nu een unlocked iPhone kan kopen. Ze claimen dat het toestel compatible is met verschillende netwerken. Of dit allemaal echt waar is kan ik in ieder geval niet zeggen. Meer informatie is te vinden op iphoneanywhere.com

Unlocked iPhone kopen 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 79 - 91 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB