Home arrow Nieuws
Nieuws
iPhone simlockvrij in Duitsland
22-11-2007

T-Mobile, de aanbieder van de iPhone in Duitsland was voor de rechter gesleept door concurrent Vodafone. Die was het er zeker niet mee eens dat T-Mobile-klanten de iPhone konden aanschaffen. T-Mobile geeft nu gevolg aan de uitspraak van een Hamburgse rechter en biedt het mobieltje nu ook simlock vrij aan. Alleen de prijs is wel hoog, 999 euro moet de telefoon kosten.

Image
 
iPhone te koop bij GSM.nl
22-11-2007

Ook bij GSM.nl is de iPhone nu te koop. Je betaald voor de Apple iPhone slechts € 139,00. GSM.nl is al 9 jaar dé grootste aanbieder van mobiele telefoons en abonnementen via het internet. Met een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service.

 
Vodafone naar de rechter vanwege iPhone
20-11-2007

Het is in Duitsland illegaal om de iPhone te 'unlocken' en een andere provider te nemen. Vandaar dat Vodafone naar de Duitse rechter is gestapt vanwege de iPhone Het telecombedrijf wil van de Duitse rechter weten of het geoorloofd is dat de iPhone van Apple in Duitsland alleen te krijgen is samen met een abonnement van concurrent T-Mobile. We zijn benieuwd wat de rechter voor uitspraak zal hebben. Dit zal over 2 weken zijn.

Image
 
Foto special lancering iPhone duitsland
12-11-2007

Nadat afgelopen vrijdag er in Duitsland alleen al 10.000 iPhones over de toonbank gingen. En dat ook in Groot-Brittannië de vraag van de iPhone groot was. Is het wel even leuk om een verzameling foto´s te bekijken van de eerste verkoopdag in de Deutsche Telekom-winkel in Keulen.

 
Drukte voor iPhone in Keulen
09-11-2007

Apple begint vandaag met de verkoop van de iPhone in Duitsland. Veel liefhebbers van de iPhone in Keulen probeerden na middernacht als één van de eersten een toestel te bemachtigen. Bij de T-Mobile winkel in Keulen was vanochtend vroeg al een rij van enkele honderden mensen, meldt persbureau Reuters. T-Mobile, dochter van Deutsche Telekom, is in Duitsland de exclusieve netwerkpartner van Apple voor de levering van de iPhone. Na de start in Keulen zal de iPhone later vandaag ook elders in Duitsland te koop zijn.

 
iPhone wallpapers sectie bijna live
05-11-2007

Het heeft even geduurd maar de iPhone wallpapers sectie bijna live. Een aantal kleine zaken moet nog gedaan worden en dan gaat het live. Dus kijk regelmatig hier of abonneer op de rss feed.

 
iPhone-bezitters heel tevreden met iPhone
24-10-2007

ChangeWave Research, Heeft een onderzoek  uitgevoerd naar ongeveer 3.700 iPhone-eigenaars deze werden ondervraagd. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat maar liefst 82 procent van de iPhone eigenaars 'zeer tevreden' is met het mobieltje van Apple.

 
Eindelijk externe software voor iPhone
18-10-2007

Vanaf februari 2008 zal de iPhone en de iPod Touch software van derden gaan toelaten. De reden waarom Apple zolang wacht met de acceptatie ervan is dat Apple de toestellen eerst voldoende bestendig wil maken tegen virussen en malware. Het zal dus tot februari duren voordat er een pakket voor softwareontwikkeling zal komen.

 
Boze iPhone-bezitters claimen 2,6 miljard dollar vergoeding
13-10-2007

Veel iPhone-bezitters die zeer ontevreden zijn over de manier waarop Apple en AT&T de verkoop en het gebruik van de iPhone hebben geregeld zijn naar de rechter gestapt. Maar liefst 2,6 miljard dollar schadevergoeding eisen ze van de bedrijven. 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 66 - 78 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB