Home arrow Nieuws
Nieuws
SDK binnen 2 weken
18-02-2008

SDK binnen 2 wekenNaar alle waarschijnlijkheid publiceert Apple binnen twee weken een Software Development Kit (SDK). Met deze kit kunnen externe ontwikkelaars hun eigen programmatuur schrijven voor de iPhone. Hoe de SDK verspreid zal worden is nog niet duidelijk. Dit via iTunes gaan of via een applicatie-installateur.

 
iPhone unlocken in 4 minuten
13-02-2008

We weten allemaal dat het unlocken van de iPhone met de laatste firmware en bootloader best een lastig karwei was. Maar nu wordt het kinderspel met een nieuw unlock-programma om de iPhone vrij te kunnen gebruiken. Dit alles is nu mogelijk dankzij het werk van de hacker Zibri. Zijn programma ZiPhone zorgt dat het unlock proces in een kleine 4 minuten is gedaan.
Jammer is wel dat het programma alleen via de command-line is aan te sturen. Toch is daar ook al een oplossing voor: Unlock.no heeft voor het programma een interface geschreven.

 
meer dan 6.000 iPhones op Belgische gsm-netten
08-02-2008

In Belgie is de telefoon van Apple officieel nog niet te koop. Maar toch zijn er al zo,n 6.000 tot 8.000 iPhones in gebruik, Dat blijkt uit cijfers van de gsm bedrijven die De Tijd heeft  gepubliceert. Dit aantal om gekraakte toestellen die werden geïmporteerd uit het buitenland. In Belgie is het Mobistar, die een deal met Apple ziet zitten om samen de iPhone op de markt te brengen.

 
KPN-directeur niet onder de indruk van iPhone
07-02-2008

KPN-directeur niet onder de indruk van iPhoneHet bericht van KPN-topman Ad Scheepbouwer gisteren in de Financial Times was niet bepaald lovend over Apple's iPhone.  "Ik heb de iPhone geprobeerd en vond 't een nogal nutteloos apparaat, om eerlijk te zijn," zo vertelt hij aan de Financial Times. "De batterij was snel leeg en het touch screen vond ik ook maar niets."
Toch schijnt KPN nog steeds in de race te zijn om de verkoop rechten te krijgen. Scheepbouwer vertelde in het interview dat KPN nog steeds de iPhone graag wil gaan verkopen hier in Nederland. Maar het is dus nog steeds niet duidelijk wie in Nederland de iPhone op de markt gaat brengen. Dit omdat Vodafone en T-Mobile ook in de race zijn. 

 
Meer geheugen voor de iPhone
06-02-2008

Meer geheugen voor de iPhoneApple gaat de nieuwe versies van de iPhone twee keer zoveel geheugen geven. De iPhone gaat daarmee dus naar de 16 GB. Deze uitbreiding zal door veel gebruikers worden toegejuigd. Er is veel vraag naar meer ruimte voor muziek op de Apple-gsm. Beide iPhone modellen met 16 GB en 8 GB zijn (nog) niet officieel verkrijgbaar in ons land. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet geheel bekend.

 
Mogelijke iPhone-killer van Google en Dell?
03-02-2008

Geruchten, geruchten, geruchten. Nu Google zijn mobiele Android-besturingssysteem gereed heeft, is het bedrijf vooral op zoek naar een fabrikant die de mobieltjes zelf zou kunnen maken. Er schijnen inmiddels gesprekken met Dell te zijn, die erg graag in deze markt wil stappen.

 

Lees meer...
 
iPhone-verkoop breekt alle records
23-01-2008

De verkoop van de iPhone is vorig jaar voor Apple bijzonder succesvol geweest. De computergigant heeft in het eerste kwartaal van het boekjaar 2007-2008 een nettowinst van 1,58 miljard dollar geboekt. De zeer goede cijfers zijn vooral te danken aan de groeiende verkoop van Mac computers en aan de lancering van de iPhone. Dat heeft Apple vandaag bekendgemaakt. Inmiddels zijn er al 2,3 miljoen Iphone´s verkocht.

 
Playstation emulator voor iPhone
24-12-2007

De mensen van ZodTTD.com hebben een Playstation emulator voor de iPhone gemaakt. De beta versie is via de Installer.app beschikbaar. psx4iphone zoals de software heet werkt alleen op gehackte versies van de iPhone en biedt emulatie van de eerste Sony Playstation. Dus Gran Turismo of Final Fantasy Tactics zijn spellen die je dan kan spelen op je iPhone. Kijk voor meer informatie op zodttd.com

 
Google Picasa Web Albums nu voor iPhone
13-12-2007
Picasa Web AlbumsPicasa Web Albums, Google's foto upload en sharing web service, is nu beschikbaar voor de iPhone. Picasa-webalbums is een snelle en gemakkelijke manier om uw foto's online te delen. Deze aanvulling op de Picasa-software kunt u gebruiken om hele albums met foto's van hoge kwaliteit te uploaden door één keer op de knop Webalbum te klikken. Bekijk het op picasaweb.google.com Voor Picasa .
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 53 - 65 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB