Home arrow Nieuws
Nieuws
Google Apps op de iPhone
05-05-2008

Google heeft zijn Apps (Gmail, Google Calendar, Google Docs en andere diensten. ) voor de iPhone geoptimaliseerd. De kantoorsoftware werkt nu sneller op de iPhone tevens is het makkelijker werken.

 
3g-iPhone komt in juni
27-04-2008

3g Apple iPhone Tijdens de World Wide Developer Conference zal Apple een vernieuwde iPhone willen presenteren. De nieuwe versie van de iPhone zal 3g en gps aan boord hebben. Het nieuwe model is op dit moment al beschikbaar voor testers. Waarschijnlijk zal de nieuwe iPhone iets dikker zijn dan de huidige. Ook zouden de volume knoppen van chroom zijn. Wanneer de iPhone in Nederland komt is nog niet bekend.

 

 
3e beta versie van iPhone-SDK uit
09-04-2008

Apple heeft beta 3 van hun Software Development Kit (SDK) uitgebracht. Deze versie van Apple bevat code waarmee de Infineon S-GOLD3H chip wordt ondersteund. Deze chip kan HSDPA over 3G verbindingen aan, alsmede videogesprekken, camera's tot 5 megapixel, en hardwarematige versnelling voor het decoderen van AAC, MP3 en MP4 bestanden. In de iPhone's die nu gebruikt worden zit de voorganger van deze chip, de S-GOLD2. Wanneer de 3G iPhone precies wordt uitgebracht is nog niet bekend. Deze nieuwe SDK bevat ook nieuwe functies voor mbt de ondersteuning van Exchange.

 
Hon Hai gaat nieuwe 3g iPhone maken
30-03-2008

3g iPhoneDe grootste oem-fabrikant ter wereld, Hon Hai heeft van Apple opdracht gekregen voor de productie van de tweede generatie iPhone. Dat melden anonieme bronnen binnen het bedrijf aan financiële nieuwsdienst Dow Jones. Naar verwachting zal Hon Hai zo'n tien tot twaalf miljoen iPhones per jaar gaan maken. Op dit moment maak Hon Hai al de iPod voor Apple. Deze tweede generatie iPhone krijgt naar alle waarschijnlijkheid 3G ondersteuning.

 
Tweede testversie iPhone SDK gelanceerd
29-03-2008

SDKApple heeft afgelopen donderdag zijn tweede testversie van de iPhone Software Development Kit (SDK) gelanceerd. Deze tweede testversie bevat onder meer een tool om een interface te ontwikkelen en een iPhone simulator. De SDK is hier te downloaden . Ontwikkelaars hun software op de Iphone willen testen moeten zich aanmelden voor het iPhone ontwikkelaars programma.

 
Adobe komt met flash voor iPhone
20-03-2008

Adobe komt met flash voor iPhoneDe ceo van Adobe Shantanu Narayen, heeft tijdens een bijeenkomst bekendgemaakt dat er aan een nieuwe versie van Flash voor de iPhone wordt gewerkt. Deze versie die met de iPhone SDK wordt ontwikkeld, zal als deze klaar is worden verspreid via iTunes.

 
ADV. Apple iPhone 8Gb (versie 1.1.3)
18-03-2008

TFT touchscreen (16M), 2 MegaPixel camera, 8GB geheugen, polyfone/MP3 beltonen, Google Maps, iPod audio/video player, Agenda, bluetooth, WiFi, trilfunctie, voice memo, TV output, handsfree speaker. Nederlands talige UI (User Interface). Werkt met alle Providers. Geen software update via iTunes mogelijk. Bij een Software Update zal de SimLock van de iPhone weer actief zijn. Voor toekomstige versies zal er een update service geleverd worden tegen een vergoeding. Garantie 1 jaar. Afhandeling via MobilePlaza.nl.

Mobileplaza.nl MobilePlaza.nl dé Online shop voor Trendy Gadgets & Mobiele Accessoires!

 
id Software gaat Games maken voor iPhone
17-03-2008

id SoftwareDe maker van de bekende Doom reeks id Software gaat games maken voor de iPhone. De distributie zal via iTunes plaatsvinden. Onlangs kondigde zowel Electronic Arts (EA) als Sega ook al games voor de iPhone aan.

 
iPhone SDK meer dan 100.000 keer gedownload
14-03-2008

iPhone SDK downloadenDe Software Development Kit (SDK) voor de iPhone is na zijn release op 6 Maart al meer dan 100.000 keer gedownload. Deze SDK voorziet ontwikkelaars software en API's om programma's voor de iPhone te ontwikkelen. De SDK is hier te downloaden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 40 - 52 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB