Home arrow Nieuws
Nieuws
Lotus Notes komt op iPhone
12-08-2008

Lotus Notes komt op iPhoneIBM zal dit jaar een Lotus Notes-versie voor de iPhone gaan uitbrengen. Tijdens de Lotusphere gebruikersconferentie van IBM waren er al geruchten dat er een versie voor de iPhone zou komen. Op de subsite van IBM zijn de screenshots van de applicatie te zien. Let wel dat het uiteindelijke product er heel anders kan gaan uitzien.

 
iPhone 3G kan slecht tegen regen
11-08-2008
iPhone 3G kan slecht tegen regen

Het Belgische Test-Aankoop heeft een flinke test gedaan met de Apple iPhone 3G waarbij ze een kras- en valtest hebben gedaan ook is er gekeken hoe de iPhone 3G zich gedraagd in de regen en daaruit is gebleken dat de iPhone helemaal niet goed bestand is tegen regen daarin tegen doorstond het toestel wel de kras- en valtest. Na de regentest is gebleken dat het het scherm niet meer op lichtte, ook ontlaadde de batterij heel snel en raakte het toestel oververhit. Meer informatie over deze test kan je vinden op Test-Aankoop.

 
Google Translate beschikbaar voor iPhone
11-08-2008

Google Translate beschikbaar voor iPhoneGoogle Translation is nu ook beschikbaar op de iPhone. Met deze Translate dienst kun je vertaal je zinnen en woorden in twee richtingen vertalen in meer dan twintig talen. Op je iPhone ga je naar www.google.com en dan in het menu More kies je voor Translate.

 
Eerste software-update voor de iPhone 3G
05-08-2008

Eerste software-update voor de iPhone 3GDe eerste software update voor de iPhone 3G is door Apple uitgebracht. Deze update is te gebruiken voor gebruikers met een eerste generatie iPhone die al naar firmware 2.0 zijn overgestapt. Firmwareupdate 2.0.1 bevat voornamelijk bugfixes. Als je een iPhone 3G van T-Mobile heb dan kan je de grote update zonder problemen installeren via iTunes. Het kan voorkomen dat alle in de App Store gekochte applicaties niet meer te zien zijn maar na een synchronisatie met iTunes is dat opgelost.

 
KPN praat nog steeds met Apple over iPhone in Nederland
26-07-2008

KPN iPhoneKoninklijke KPN nv is nog steeds in gesprek met Apple over de iPhone. Dat heeft een woordvoerder van het telecombedrijf woensdag gezegd tegen FD.nl/DJ. KPN overweegt om de iPhone, de nieuwste mobiele telefoon van het Amerikaanse Apple, toe te voegen aan zijn assortiment in Nederland. De zegsman kan niet aangeven binnen welke termijn de iPhone mogelijk te verwachten is bij KPN. bron fd.nl

 
Nieuwe GPS-functies iPhone
25-07-2008

Nieuwe GPS-functies iPhoneDe nieuwe firmware versie 2.1 voor de iPhone 3G zal de mogelijkheden van het GPS-systeem vergroten. Dit is op te maken uit de nieuwe beta-versie van de software die aan ontwikkelaars is uitgegeven. Zo zal de telefoon kunnen zien welke kant een gebruiker oploopt of rijdt en hoe snel hij precies gaat. Dit maakt het mogelijk om een navigatiesysteem van de iPhone te maken. Ontwikkelaars zijn inmiddels ook voorzien van software waarmee ze applicaties kunnen maken voor de nieuwe firmware.

 
Eigen simkaart Vodafone voor iPhone
18-07-2008

Eigen simkaart Vodafone voor iPhoneVodafone komt met een speciale simkaart voor de iPhone 3G daarmee biedt het de mogelijkheid om gebruik te maken van zijn netwerk. T-Mobile heeft een exclusief contract voor de distributie van de iPhone in Nederland. Volgens Vodafone willen veel klanten het populaire toestel hebben, maar hebben geen trek hebben in een min of meer gedwongen overstap naar T-Mobile. De speciale simkaart van Vodafone werkt alleen in een telefoon die simlock-vrij is en alleen te koop in een van de winkels van de telecom aanbieder.

 
iPhone zakelijk bestellen
14-07-2008

Voor het bedrijfsleven is de iPhone3G is het ideale toestel voor iedereen die dagelijks een overvolle agenda heeft. De iPhone 3G biedt alles wat u nodig heeft. Gemak, overzicht en toegang tot heel veel informatie. De e-mail werkt net zo makkelijk als op uw computer. De interface werkt heel makkelijk met 1 vinger zoom je in op belangrijke informatie. En zo werkt dit voor alle toepassingen. 

Dus de iPhone zakelijk is onmisbaar voor je bedrijf; mobiel werken, e-mailen en je agenda beheren.

 

Bestel iPhone zakelijk

 
iPhone 3G nu al uitverkocht
11-07-2008

iPhone 3G nu al uitverkochtBij alle T-Mobile winkelvestigingen is de iPhone 3G uitverkocht. T-Mobile is door de enorme belangstelling verrast. Als je nu naar de winkel gaat wordt je op een wachtlijst geplaatst. Via de website van T-Mobile is de iPhone 3 G wel te bestellen . Let wel dat het 6 weken kan duren voordat je de iPhone binnen heb.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 27 - 39 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB