Home arrow Nieuws
Nieuws
Verkoop iPhone is gestart in de Verenigde Staten
29-06-2007

De verkoop van de iPhone is gestart in de Verenigde Staten. De telefoon is beschikbaar in een 4 GB-versie en een 8 GB-versie voor 499 en 599 dollar.

iPhone verkoop is gestart 

Lees meer...
 
iGiki gaat games uitbrengen voor de iPhone
08-06-2007

iGiki heeft aangekondigd dat ze diverse games gaan uitbrengen voor de iPhone. Deze games verschijnen gelijktijdig met de iPhone. Hiermee volgen ze Electronic Arts Mobile omdat deze heeft bekend gemaakt dat het in onderhandeling is met Apple om games te gaan produceren voor de iPhone. EA is al bekend met Apple omdat het een aantal games ontwikkelde voor de iPod.

 

iGiki iPhone games 

Lees meer...
 
29 juni is de Apple iPhone beschikbaar
05-06-2007

De iPhone zal vanaf 29 juni te koop in de Verenigde Staten. Via de Apple Stores en AT&T-winkels. Er zijn nog niet veel details vrijgegeven rond de pakketten die het telecombedrijf AT&T heeft zal gaan aanbieden. Wat betreft het toestel zijn er twee modellen, 4 gigabyte voor 499 dollar en een 8 GB-versie voor 599 dollar. En wat voor abonnement eraan vastzit is nog niet duidelijk.

 
Iphone eind juni verkrijgbaar in VS
01-06-2007

Apple-topman Steve Jobs heeft verklaard dat de telefoon eind juni beschikbaar zal zijn in de VS. Dit vertelde hij tijdens een conferentie over het digitale leven.

iPhone

 

Lees meer...
 
Quanta maakt Europese iPhone
31-05-2007

De tweede generatie iPhone's gaan gemaakt worden door Quanta. Het Taiwanese bedrijf Quanta is al ’s wereld grootste laptopfabrikant. Vanaf september beginnen ze met het maken van de tweede generatie iPhones, in een oplage van 5 miljoen stuks. De tweede generatie van de iPhone zal een ander design krijgen om bij andere markten aan te kunnen sluiten. Quanta maakt ook de $100 laptop dat naar diverse arme landen toe gaat. Meer informatie daarover is te vinden op Wikipedia

Image 

 
Meer Google Apps voor de iPhone
31-05-2007
Glenn Lurie heeft aangegeven dat er voor de iPhone meer dan alleen Google Maps beschikbaar komt. Een Google Nieuws-lezer, Google Calendar, Gmail, en een mobiele versie van Blogger. Dit zijn dus zeker handige opties die we kunnen gaan verwachten.
 
iPhone krijgt gratis software updates
29-05-2007

De iPhone krijgt gratis software updates waarbij ook nieuwe mogelijkheden en functies worden toegevoegd. Dit heeft financieel directeur Peter Oppeneheimer verklaard.

 

Lees meer...
 
Apple lanceert iPhone
29-05-2007
Apple lanceert een mobiele telefoon. Het apparaat wordt een kruising tussen een smartphone en een iPod. Dat maakte Apple-topman Steve Jobs dinsdag bekend op de Macworld Expo in San Francisco. Het toestel gaat iPhone heten.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 105 - 112 van 112

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB