Home arrow Games
iGolf 500.000 downloads in de eerste week
24-09-2008

igolfSoftware maker SGN heeft aangekondigd dat het spel iGolf voor de iPhone en iPod Touch meer dan 500.000 keer is gedownload in de eerste week dat het in de App Store verkrijgbaar is. Het spel is gratis en dat is bepalend geweest voor het succes van de game. Het spel maakt gebruik van de innovatieve accelerometer om je slagen te maken. Vanaf 1 oktober zal er een nieuwe versie zijn met een aantal nieuwe features.

 
Schietspel MetalAngel v1.2
24-09-2008

Schietspel MetalAngel v1.2Het 2D schietspel MetalAngel is aangekomen bij versie 1.2 en het is verkrijgbaar bij de App Store. De nieuwe versie kost €2,99. De ontwikkelaars hebben de performance van het schietspel sterk verbeterd en tevens is er een selectiepaneel bijgekomen het bedienen van het spel. Het doel van het spel is simpel alles kapot schieten wat je pad komt.

 

 
GTS World Racing nu voor iPhone
11-08-2008

GTS World Racing nu voor iPhoneAstraware heeft GTS World Racing beschikbaar gemaakt voor de iPhone, Dit leuke racespelletje is er ook voor andere voor mobiele platformen. Het GTS World Racing maakt gebruik van de gevoelige accelerometers in het toestel. Dit betekent dus dat het sturen, gasgeven en remmen met de hele iPhone gaat. Er zijn veel racetracks tot je beschikking in dit spel. Tevens kan je kiezen tussen een normale auto, een rally-auto en een F1 auto. Het spel is bij Astraware te downloaden.

 
4 op een rij
30-03-2008

Wie kent het niet 4 op een rij! Speel het nu op je iPhone. Veel plezier.

 
Shredder Chess
06-12-2007

Schaken op je iPhone mooi toch! Dit schaakprogramma tegen de Shredder-schaakengine er zijn 3 moeilijkheidsniveau’s. We zouden zeggen probeer het en win ervan....

 

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB