Home arrow Accessoires
Accessoires
A Solar Power iPhone Charger AM105
28-04-2009

Een mobiele solar chargerGratis je iPhone opladen met de milieuvriendelijke zonnecell oplader Solar Power iPhone Charger AM105. Het klinkt als muziek in de oren maar het kan door gebruik te maken van zonne-energie en dan je iPhone op te laden! De voordelen van deze oplader zijn:

  • Gebruikt zonne-energie om op te laden
  • Speciaal ontwikkeld voor de iPhone 2G/3G
  • Werkt ook via het stopcontact
  • 800 mAh-accu


De oplader is van A-solar een Nederlandse fabrikant die verschillenden producten met zonnecellen op de markt brengt.

Bestel bij MyCom

 

 
Mini stereo-installatie CD/MP3/USB/iPod en iPhone HF-430i
25-09-2008

H&B Mini stereo-installatie CD/MP3/USB/iPod en iPhone HF-430iDit is een mooi mini HiFi system met een futuristisch design. Deze stereotoren is compatibel met MP3 en biedt dankzij de AUX-ingang, plaats aan uw iPhone of andere muzieklezers. De systeem heeft een vermogen van 50 Watt. De HF-430i heeft blauwe verlichting aan de voorkant en heeft transparante voetjes. De slanke luidsprekers en verchroomde details maken deze stereotoren zo verleidelijk als nuttig! Daar getuigen de verticale Cd-speler en de multifunctionele afstandsbediening van. Deze veelzijdige stereo-installatie is een uitstekend geluidssysteem voor uw iPhone. De verzorgde en moderne look maken dit product ook zeer aangenaam om naar te kijken. Compatibel met iPod nano, shuffle, mini en iPhone. U kunt het systeem bestellen bij pixmania

 
Jam Jacket case voor de iPhone
14-08-2008

Jam Jacket case voor de iPhoneDe DLO Jam Jacket is een extra stroeve bescherming voor uw iPhone. Deze sterke, pluisafwerende siliconenhoes heeft een stroef oppervlak, hoekbeschermers en een ingebouwde hoofdtelefoonhouder. Erg handig dus voor als je de iPhone goed wil beschermen. Bestel hier DLO Jam Jacke.

 
BELKIN Headphone Adapter voor iPhone
13-08-2008

De hoofdtelefoonadapter stelt u in staat een willekeurig headset aan te sluiten op uw iPhone. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op de verzonken audio-aansluiting van uw iPhone en sluit vervolgens uw headset aan op de adapter.

Meer informatie op Inmac.nl

 
iPhone accessoires bestellen
13-08-2008

iPhone screen protectorBij BigDennis.com hebben ze nu iPhone accessoires. Vooral de iPhone 12v autolader is natuurlijk erg handig om je iPhone weer op te laden. Ook de iPhone screen protector is handig om je scherm in goede staat te houden. De internet shop is bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie aangesloten en heeft iDeal als mogelijkheid om te betaling. Bestel ze dus bij BigDennis.com

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 10

Advertentiespacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB