Home
spacer.png, 0 kB

Eigen simkaart Vodafone voor iPhone
18-07-2008

Eigen simkaart Vodafone voor iPhoneVodafone komt met een speciale simkaart voor de iPhone 3G daarmee biedt het de mogelijkheid om gebruik te maken van zijn netwerk. T-Mobile heeft een exclusief contract voor de distributie van de iPhone in Nederland. Volgens Vodafone willen veel klanten het populaire toestel hebben, maar hebben geen trek hebben in een min of meer gedwongen overstap naar T-Mobile. De speciale simkaart van Vodafone werkt alleen in een telefoon die simlock-vrij is en alleen te koop in een van de winkels van de telecom aanbieder.

 
iPhone zakelijk bestellen
14-07-2008

Voor het bedrijfsleven is de iPhone3G is het ideale toestel voor iedereen die dagelijks een overvolle agenda heeft. De iPhone 3G biedt alles wat u nodig heeft. Gemak, overzicht en toegang tot heel veel informatie. De e-mail werkt net zo makkelijk als op uw computer. De interface werkt heel makkelijk met 1 vinger zoom je in op belangrijke informatie. En zo werkt dit voor alle toepassingen. 

Dus de iPhone zakelijk is onmisbaar voor je bedrijf; mobiel werken, e-mailen en je agenda beheren.

 

Bestel iPhone zakelijk

 
iPhone 3G nu al uitverkocht
11-07-2008

iPhone 3G nu al uitverkochtBij alle T-Mobile winkelvestigingen is de iPhone 3G uitverkocht. T-Mobile is door de enorme belangstelling verrast. Als je nu naar de winkel gaat wordt je op een wachtlijst geplaatst. Via de website van T-Mobile is de iPhone 3 G wel te bestellen . Let wel dat het 6 weken kan duren voordat je de iPhone binnen heb.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 57 - 64 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB