Home
spacer.png, 0 kB

GTS World Racing nu voor iPhone
11-08-2008

GTS World Racing nu voor iPhoneAstraware heeft GTS World Racing beschikbaar gemaakt voor de iPhone, Dit leuke racespelletje is er ook voor andere voor mobiele platformen. Het GTS World Racing maakt gebruik van de gevoelige accelerometers in het toestel. Dit betekent dus dat het sturen, gasgeven en remmen met de hele iPhone gaat. Er zijn veel racetracks tot je beschikking in dit spel. Tevens kan je kiezen tussen een normale auto, een rally-auto en een F1 auto. Het spel is bij Astraware te downloaden.

 
iPhone 3G kan slecht tegen regen
11-08-2008
iPhone 3G kan slecht tegen regen

Het Belgische Test-Aankoop heeft een flinke test gedaan met de Apple iPhone 3G waarbij ze een kras- en valtest hebben gedaan ook is er gekeken hoe de iPhone 3G zich gedraagd in de regen en daaruit is gebleken dat de iPhone helemaal niet goed bestand is tegen regen daarin tegen doorstond het toestel wel de kras- en valtest. Na de regentest is gebleken dat het het scherm niet meer op lichtte, ook ontlaadde de batterij heel snel en raakte het toestel oververhit. Meer informatie over deze test kan je vinden op Test-Aankoop.

 
Google Translate beschikbaar voor iPhone
11-08-2008

Google Translate beschikbaar voor iPhoneGoogle Translation is nu ook beschikbaar op de iPhone. Met deze Translate dienst kun je vertaal je zinnen en woorden in twee richtingen vertalen in meer dan twintig talen. Op je iPhone ga je naar www.google.com en dan in het menu More kies je voor Translate.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB