Home
spacer.png, 0 kB

Screenshot maken op je iPhone
17-09-2008

Screenshot maken op je iPhoneEven een Iphone Tip voor vandaag. Stel je wil iets vastleggen op je iPhone bijvoorbeeld een screenshot maken van een bepaalde applicatie. Hoe maak je dat dan? Nou dit is heel simpel. Als je het juiste scherm voor je heb, druk je op de home knop en de power tegelijk. Dit indrukken doe je heel even. Het scherm zal even snel wit worden en dan is je screenshot opgeslagen bij je Foto’s.

 
Firmware 2.1 lost problemen op
15-09-2008

Firmware 2.1 lost problemen opApple heeft bekendgemaakt welke aanpassingen en bugfixes zijn doorgevoerd in firmware 2.1 voor de iPhone. In de 240 MB grote 2.1 versie is het probleem van de slechte internetverbinding opgelost en tevens is het probleem met de korte batterijduur opgelost. De nieuwe firmware verbetert de 3G-ontvangst en ook zijn de prestaties en stabiliteit van de iPhone beter geworden. Ook zijn er een aantal beveiligingslekken gerepareerd. Het downloaden en installeren van applicaties gaat nu door de update ook sneller. Kortom het is het een must om deze firmware te installeren. Let wel dat je iTunes versie 8 moet gebruiken om de update te kunnen binnenhalen en te installeren.

 
Belstatus applicatie voor de iPhone
05-09-2008

De T-Mobile Belstatus is een applicatie voor de iPhone waarmee gebruikers direct hun huidige belstatus kunnen zien. Je moet wel die beschikken over een My T-Mobile account. Het is een ideale applicatie omdat er met 1 druk op de knop het resterende aantal belminuten en SMSjes te zien is. Ook de overige kosten die buiten de bundel vallen worden weergegeven. De applicatie is momenteel in een betafase. Kijk voor meer informatie op p-edge

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB