Home
spacer.png, 0 kB

Chronometer
21-11-2008

iPhone ChronometerDeze gratis applicatie is een prachtig gemaakte 3D chronometer. Deze heeft functies zoals een een dubbel-split en een rattrapante. Dit wil zeggen dat een chronometer is uitgerust met een tweede wijzer. Ook heeft de chronometer een stopwatch functie. Een stopwatch is simpel gezegd een meetinstrument dat gebruikt wordt om de tijdsduur van een tijdsinterval te meten. De app is in de app store gratis te downloaden.

 
QuickVoice
05-11-2008

QuickVoice 2.0QuickVoice IP is populaire voice recorder software die een volledige functionaliteit biedt en beschikbaar is voor de iPhone. De nieuwe versie 2.0 software biedt goede functies waaronder instelbare opname kwaliteiten, Pause Record, Vu meter, en nog veel meer. QuickVoice is ideaal voor het opnemen van ideeën, voice memo's, dicteren en takenlijsten (met pauze record!), Lessen, vergaderingen, zelfs hele lezingen. De opname lengtes zijn vrijwel onbeperkt. De software is nu gratis in de app store te vinden.

 
Google Earth - 1.0
27-10-2008

Google Earth voor de iPhoneGoogle Earth het programma om satellietbeelden, kaarten, terrein en 3D-gebouwen te bekijken is nu beschikbaar voor de iPhone. Ook artikelen uit de online encyclopedie Wikipedia of foto's van plaatselijke bezienswaardigheden kunnen bekeken worden. Een leuke feature is dat Google Earth gebruik maakt van de GPS-ontvanger in de iPhone. Daarmee kan je zien waar je je bevindt. Ook van de ingebouwde bewegingssensor wordt gebruik gemaakt daarmee kan je boven het landschap vliegen door je telefoon te kantelen. Google Earth is gratis verkrijgbaar in de app store.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB