Home
spacer.png, 0 kB

iStat
08-02-2009

iStatMet iStat kun je iPhone statistieken bekijken. Het geeft een overzicht van het geheugen, de ruimte op de vaste schijf, overzicht van je WiFi en Cell IP-adressen, uptime en belasting, bekijken van je iPhone's unieke ID en het MAC-adres. Kortom een ideale tool voor een snelle weergave van totaal overzichten van je iPhone. Je kan de tool downloaden in de Apple iTunes store.

 
iPhone firmware update 2.2.1 is te downloaden
27-01-2009
iPhone firmware update 2.2.1 is te downloaden

Apple heeft vandaag voor de iPhone firmware update 2.2.1 beschikbaar gesteld via iTunes. De nieuwe firmware verbeterd de stabiliteit van de Safari browser en heeft een fix voor de afbeeldingen die je vanuit je Mail bewaard. Ook is er een update van de modem firmware. De update is ongeveer 240 MB en is geschikt voor de iPhone 3G, en de eerste generatie iPhone. Ook de iPod Touch is geschikt. Volgens geruchten zal firmware versie 2.3 veel nieuwe functies gaan brengen. Deze zal ergens tussen maart en mei uit gaan komen.

 
Telnet op je iPhone
04-01-2009

Telnet op je iPhoneEen telnet-client voor uw iPhone. Deze software client kan worden gebruikt voor een interactieve communicatie met een andere machine met behulp van het Telnet-protocol. En ook al is het een verouderd netwerkprotocol dat het mogelijk maakt op afstand in te loggen op een machine en die via een opdrachtregel is te besturen. Wordt het zeker nog veelvuldig toegepast. Deze applicatie implementeert een eenvoudige terminal emulator, en kan worden gebruikt om verbinding te maken met elke standaard Telnet Server inclusief Linux, BSD, Solaris, OS X, Cisco, of zelfs Windows zolang telnet diensten zijn ingeschakeld. Deze applicatie is te downloaden in de app store voor $2.99

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB