Home
spacer.png, 0 kB

iPhone gelanceerd in Oostenrijk
14-03-2008

iPhone gelanceerd in OostenrijkVandaag is in Oostenrijk de iPhone gelanceerd. Telecom provider T-Mobile gaat daar de iPhone verkopen. De iPhone zal in twee varianten worden verkocht. Een 8 GB versie gaat 399 euro kosten en een 16 GB variant die 499 euro gaat kosten. Er zijn 2 abonnementen beschikbaar, Het goedkoopste abonnement kost 39 euro per maand en het duurste abonnement kost 55 euro per maand. Specificaties zijn hier te vinden. 

 
iPhone in maart in Nederland ?
10-03-2008

ImageOp One More Thing is te lezen dat de iPhone nog deze maand naar Nederland zal komen. De Apple website zegt over betrouwbare informatie te beschikken dat T-Mobile in Nederland de iPhone zal gaan aanbieden. Of het een hoax is of niet. Apple en T-Mobile hebben nog niet gereageerd. Update:  het is dus een hoax T-Mobile heeft dat laten weten aan De Telegraaf.

 
Sun komt met Java ondersteuning voor iPhone
10-03-2008

Na het vrijgeven van de sdk van afgelopen vrijdag werkt Sun aan een Java-versie voor de iPhone. Met de software zal het mogelijk zijn om games en applicaties die in Java geschreven zijn, op de iPhone te kunnen draaien. Sun zal zijn Java versie gratis gaan aanbieden via de App Store. Verwachting is dat de software in juni online zal zijn. Ook zal dan 2.0-firmware voor de iPhone beschikbaar komen.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 141

Advertentie


Polls

Zodra de iPhone in Nederland is dan ....
 

spacer.png, 0 kB
De logo's en de merk- en produktnamen Apple, iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple Computer, Inc. Copyright
© 2007 iPhonesoftware.nl - Contact
spacer.png, 0 kB